EVO KAKO IZGLEDA ZVEZDIN TIM ZA DERBI! Milojević ima JEDNU DILEMU! (POTENCIJALNI SASTAV)

Autor:

Sport

08.03.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju Partizan u subotu (17.00) na stadionu "Rajko Mitić".

EVO KAKO IZGLEDA ZVEZDIN TIM ZA DERBI! Milojević ima JEDNU DILEMU! (POTENCIJALNI SASTAV)

Foto: Starsport

Uoči 172. Večitog derbija, koji se igra u subotu (17.00) između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić", trener srpskog šampiona Vladan Milojević ima manje dileme oko sastavljanja najbolje jedanaestorice.

Nakon poslednjeg treninga, jasno je da će defanzivni tandem činiti Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, mada se kod nekadašnjeg austrijskog reprezentativca i dalje postavlja minimalni upitnik zbog povrede. Spajićeva povreda, srećom, nije ozbiljna i očekuje se da će biti spreman za utakmicu.

Kapiten crveno-belih, čija je odluka da igra uz određeni rizik, planira da predvodi svoje saigrače na terenu. U slučaju da se ne bude mogao nositi sa naporom, Naser Điga će biti spreman da ga zameni.

Republika

Foto: Starsport

Marko Stamenić će dobiti šansu da od prvog minuta zaigra u derbiju

U defanzivi, na desnom boku će se naći Srđan Mijailović, dok će na suprotnoj strani biti iskusni Milan Rodić. Vezni red će biti pojačan bonusom Markom Stamenićem, koji će biti uz Hvanga, Kangu i Ivanića, dok će Piter Olajinka ostati na klupi.

S obzirom na postavku igrača, ostaje da se vidi da li će formacija biti 4-2-3-1 ili 4-3-2-1. Crvena zvezda će u 172. Večitom derbiju igrati u sastavu: Glazer – Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić – Stamenić, Hvang – Bukari, Kanga, Ivanić – Endiaje.

Najveći rivali srpskog fudbala u derbi ulaze sa bodom razlike, Partizan je prvi s 59 bodova, dok Crvena zvezda ima 58 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ranko

08.03.2024 22:22

Endiaj je totalni promasaj ,pod hitno g a prodati ili pokloniti