NIJE SVE TAKO CRNO! Na Marakani mogu da ODAHNU pred derbi! Lepe VESTI stigle za Zvezdu!

Autor:

Sport

06.03.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede "pokosile" srpskog šampiona.

NIJE SVE TAKO CRNO! Na Marakani mogu da ODAHNU pred derbi! Lepe VESTI stigle za Zvezdu!

Foto: Republika.rs

Delije

Igrač sa najdužim stažom na Marakani, Milan Rodić, imaće priliku da odigra svoj 19. Večiti derbi protiv Partizana, što predstavlja impresivan podatak o njegovoj karijeri od dolaska na Marakanu u julu 2017. godine.

Do sada je iskusni bek nastupio na čak 18 utakmica protiv crno-belih, ostvarivši učinak od sedam pobeda, osam remija i tri poraza. Važno je napomenuti da je zbog povrede propustio tri derbija, što dodatno ističe njegovu važnost u timskim nastupima.

Ofanzivac Aleksandar Katai je postigao čak šest pogodaka protiv Partizana, ističući se kao specijalista za postizanje golova protiv "parnog valjka". Njegova uloga u večitim derbijima je posebno značajna, s obzirom na to da je bio strelac na nekoliko ključnih utakmica, uključujući i finalu Kupa Srbije 2021. godine gde je postigao dva pogotka i doneo Zvezdi "duplu krunu".

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Milan Rodić

Najubedljiviju pobedu sa Zvezdom protiv Partizana zabeležio je u sezoni 2021/22, kada je na Marakani bilo 2:0, a strelci crveno-belih bili su Ohi Omoižuanfo i Aleksandar Katai. Ovi rezultati jasno pokazuju značaj i uticaj koje su nekadašnji levi bek Zenita i "Magiko" imali u ključnim momentima utakmica protiv večitog rivala.

Cifre u statistici samo dodatno potvrđuju važnost i uticaj Milana Rodića i Aleksandra Kataija u večitim derbijima, te se sa nestrpljenjem očekuje njihov nastup na 172. večitom derbiju, koji će biti još jedan u nizu izazova za ove iskusne fudbalere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading