KAPITEN SE VRAĆA U TIM! Ovo je Duljajev IZBOR za derbi protiv Zvezde! (POTENCIJALNI SASTAV)

Autor:

Sport

08.03.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih ima manjih dilema.

KAPITEN SE VRAĆA U TIM! Ovo je Duljajev IZBOR za derbi protiv Zvezde! (POTENCIJALNI SASTAV)

Foto: Starsport

U subotu od 17 časova, fudbaleri Partizana gostuju Crvenoj zvezdi u 172. Večitom derbiju, u okviru 24. kola Superlige Srbije.

Ovaj duel je od izuzetnog značaja za obe ekipe, s obzirom na to da crno-beli imaju bod prednosti u odnosu na Milojevićev tim i nalaze se na čelu tabele šampionata.

Trener "parnog valjka" Igor Duljaj, suočava se sa izazovima prilikom sastavljanja početnih 11 igrača. Kapiten Svetozar Marković nije trenirao sa ekipom nedelju dana, dok povredu vuče i brazilski fudbaler Mateuš Saldanja. Ipak, očekuje se da će obojica započeti meč.

Republika

Foto: Starsport

Sveozar Marković se vraća u tim

Na golu će se naći Aleksandar Jovanović, koji se vraća nakon pauze. Bekovski tandem će činiti Nikola Antić i Aranđel Stojković, dok će štopersku poziciju uz pomenutog Markovića zauzeti Bojan Kovačević.

Ispred zadnje linije delovaće Ovusu i Bibras Natho, dok će trojku u napadu, uz najisturenijeg Mateusa Saldanju činiti Goh, Zahid i Kalulu.

U tom slučaju, sastav Partizana za predstojeći Večiti derbi izgleda ovako: Jovanović - Antić, Marković, Kovačević, Stojković - Ovusu, Natho - Goh, Zahid, Kalulu - Saldanja.

Pravdu u subotnjem okršaju deliće Pavle Ilić iz Kragujevca, kome će to biti "vatreno krštenje" u okršajima najtrofejnijih srpskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading