PRED 172. VEČITI DERBI! Sa Marakane stiglo VAŽNO saopštenje!

Autor:

Sport

04.03.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli dočekuju Partizan uz imperativ pobede i plasmana na lidersku poziciju.

PRED 172. VEČITI DERBI! Sa Marakane stiglo VAŽNO saopštenje!

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu 172. Večiti derbi protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić", a naredni okršaj najljućih rivala na ovim prostorima biće zanimljiviji nego mnogi prethodni.

Razlog tome je bitka za prvo mesto koje donosi prednost domaćeg terena u plej-ofu, ali i učešće u Ligi šampiona, ukoliko se osvoji šampionska titula.

Partizan na najveći srpski stadion dolazi s bodom viška u odnosu na izabranike Vladana Milojevića, koji su iznenada sučeni sa velikim kadrovskim problemima.

Foto: Starsport

fudbaleri Crvene zvezde

Osim toga, crveno-belima je pobeda "pod moranjem", kako bi se posle dužeg vremena vratili na lidersku poziciju i daleko rasterećenije ušli u finiš prvenstva, gde će pokušati da osvoje sedmi uzastopni pehar.

Zato i ne čudi što vlada veliko interesovanje za subotnji derbi, a klub sa Marakane je obavestio svoje navijače da ulaznica ima još veoma malo, kao i da će poslednji kontigent biti pušten u prodaju već sutra.

- FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će u utorak na blagajni od 10 do 18 časova biti pušten kontigent od 1000 karata za sever, usled velikog interesovanja za 172. Večiti derbi. Cena karte za severnu tribinu iznosi 600 dinara - stoji u saopštenju crveno-belih.

Inače, tim Igora Duljaja trenutno ima 59 bodova, a Zvezda jedan manje. U prošlom kolu večiti rivali su ostvarili identične pobede od 3:1 nad Železničarom iz Pančeva, odnosno, TSC u Bačkoj Topoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading