SPEKTAKL U PANČEVU: TSC slavio u goleadi!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viđeno pet pogodaka, promašen penal i jedan poništen gol.

SPEKTAKL U PANČEVU: TSC slavio u goleadi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri TSC-a

Fudbaleri TSC-a pobedili su na gostovanju u Pančevu ekipu Železničara rezultatom 3:2 (2:0) u utakmici 22. kola Superlige Srbije.

Najzaslužniji za pobedu TSC-a bio je Aleksandar Ćirković, koji je postigao dva pogotka, u četvrtom i 59. minutu, dok je mrežu Pančevaca ztresao i Aleksa Pejić u 19. minutu utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Ćirković

Sa druge strane, poraz Železničara ublažili su Strahinja Jovanović i Aleksandar Kahvić, koji su precizni bili u 61, odnosno u 89. minutu.

Međutim, Železničar je mogao i bolje da prođe na ovoj utakmici, pošto je Pančevcima u šestom minutu poništen gol Evgena Pavlova zbog igranja rukom, a u 54. je Dario Grgić promašio penal.

Na kraju, TSC je posle velike drame, koju nakon sat vremena igre niko nije očekivao, došao do tri boda u Pančevu.

Klub iz Bačke Topole je nakon ove pobede na trećem mestu na tabeli nacionalnog šampionata sa 46 bodova, dok je ekipa Železničara na 15. poziciji sa 19 osvojenih bodova. Prema tome, TSC uspešno grabi ka novom evropskom letu, dok Pančevce očekuje grčevita borba za opstanak.

U narednom kolu ekipa TSC-a u Bačkoj Topoli dočekuje fudbalere Crvene zvezde, dok Železničar gostuje lideru na tabeli, ekipi Partizana.

Podsetimo, nešto ranije u subotu su pobede ostvarila oba večita rivala. Partizan je u Surdulici slavio protiv Radnika, dok je Crvena zvezda na svom terenu nadigrala ekipu Čukaričkog.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading