SEVALI NOŽEVI U SARAJEVU! Žestoka TUČA navijača Želje i Sarajeva!

Autor: M. M.

Sport

06.02.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je zadobila ubode hladnim oružjem.

SEVALI NOŽEVI U SARAJEVU! Žestoka TUČA navijača Želje i Sarajeva!

Foto: Shutterstock

Večeras oko 20.30 časova došlo je do sukoba sarajevskih navijačkih grupa Željezničara i Sarajeva u naselju Dolac Malta. U ovom sukobu jedna osoba je zadobila ubode hladnim oružjem, a prema nezvaničnim informacijama, moguće je da ima i više povređenih.

Sukob su izazvale pristalice Željezničara, poznate kao "manijaci", i navijači Sarajeva, poznati kao "horde zla". Ovo nije prvi put da dolazi do sukoba između ove dve navijačke grupe, a njihovi sukobi su poznati po izuzetnoj nasilnosti.


Policijska uprava Novo Sarajevo je zaprimila poziv o tuči oko 20.40 časova i odmah su reagovali. Jedan muškarac je zadobio povrede oštrim predmetom i trenutno je prebačen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu radi utvrđivanja stepena povreda. Policijski službenici su na terenu i vrše istragu.

Ovo nasilje između navijačkih grupa izaziva ozbiljnu zabrinutost u zajednici, a nadležne institucije pozivaju na smirivanje tenzija i poštovanje zakona. Očekuje se da će policija preduzeti dodatne mere kako bi se sprečili budući sukobi i osigurala bezbednost građana.

Sukob navijačkih grupa Željezničara i Sarajeva je još jedan tragičan primer nasilja u fudbalskom svetu. Nadamo se da će nadležne institucije preduzeti odlučne korake kako bi se sprečili budući incidenti i osigurala sigurnost građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading