UŽASNE SCENE! Stravična TUČA NAVIJAČA napravila HAOS u gradu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci sa severa Portugalije zapanjuju.

UŽASNE SCENE! Stravična TUČA NAVIJAČA napravila HAOS u gradu! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com

Fudbalska utakmica portugalske lige između Famalikaa i Sportinga potpuno je pala u drugi plan usled  tuče navijača po ulicama. 

U neredima malog gradića sa severa Portugalije (Vila Nova de Famalikao) ovređeno je šest osoba od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju. 

Po izveštajima portugalskih medija, domaćini nisu mogli da angažuju dovoljan broj policajaca da obezbeđuju ovu utakmicu zbog aktuelnog štrajka, pa je ona otkazana iz bezbednosnih razloga i straha da bi incidenti mogli da se nastave na tribinama.

Sportingovi fudbaleri su se vratili u autobus i tokom večeri putuju u Lisabon, dok su domaćini odradili trening na svom stadionu. Novi termin utakmice biće naknadno određen.

 

 

Ovo su snimci pomenutih nereda sa severa Portugalije. 

 

 

Fudbaleri Sportinga trenutno su prvoplasirani tim tamošnjeg šampionata sa 49 poena i učinkom od 16 pobeda i samo dva poraza. Prvi pratilac im veoma diše za vratom, s obzirom da drugoplasirana Benfika ima samo bod manje. Njihov protivnik, protiv kojeg na kraju nisu igrali, nalazi se na desetom mestu 22 poena pored svog imena. Današnji događaji potpuno su atipični za taj deo Pirineja, naročito ako se uzme u obzir da Sportingovi i Famalikaovi navijači nemaju nekakvu opasnu reputaciju niti bilo kakvo rivalstvo. Ipak, evidentno je da fudbal pokreće strasti na svim delovima sveta. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading