NOĆ U BEOGRADU: U četiri saobraćajne nezgode tri osobe povređene

Autor:

Vesti

27.04.2024

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodala je da je rano jutros bilo i pacijenata koji su zvali zbog gušenja, to su srčani i plućni pacijenti. Takođe, za pomoć su se javljali i hronični bolesnici.

NOĆ U BEOGRADU: U četiri saobraćajne nezgode tri osobe povređene

Foto: Pxfuel, Wikimedia/Srđan Popović

U četiri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, tri osobe su lakše povređene.

- Imali smo 110 poziva u toku noći, 23 na javnim mestima, bilo je alkoholisanih mlađih i starijih i poneka tuča. Bilo je četiri saobraćajne nezgode i srećom sve su lakše povrede učesnika - rekla je za RTS dr Danijela Jevtić.

Dodala je da je rano jutros bilo i pacijenata koji su zvali zbog gušenja, to su srčani i plućni pacijenti. Takođe, za pomoć su se javljali i hronični bolesnici.

 

U slučaju saobraćajne nezgode, važno je zadržati smirenost i preduzeti određene korake kako biste osigurali bezbednost svih uključenih i rešili situaciju na najbolji način. Evo osnovnih koraka koje treba preduzeti:

  • Bezbednost: Ako je moguće, premestite vozila s puta kako biste izbegli dodatne nezgode. Upalite svetla za opasnost kako biste upozorili druge vozače.

  • Pomoć povređenima: Ako ima povređenih, pozovite hitnu pomoć odmah. Ne pomerajte povređene osobe ako to može izazvati dodatne povrede, osim ako nije neophodno zbog opasnosti.

  • Pozovite policiju: Bez obzira na ozbiljnost nezgode, pozovite policiju i prijavite incident. Oni će napraviti zvanični izveštaj koji će biti koristan za osiguravajuće kompanije i eventualne pravne postupke.

  • Bezbednost mesta nezgode: Postavite sigurnosne trouglove ili druge signalne uređaje kako biste upozorili druge vozače na nezgodu i smanjili rizik od dodatnih sudara.

  • Zabeležite informacije: Pokušajte zabeležiti što više informacija o nezgodi, uključujući imena i kontaktne podatke svedoka, registracione tablice vozila, kao i informacije o vozačima i osiguranju.

  • Ne priznajte krivicu: Razgovarajte s drugim vozačem mirno, ali ne priznajte krivicu. To može imati pravne posledice u budućnosti.

  • Fotografije: Ako je moguće, napravite fotografije mesta nezgode, oštećenja vozila i drugih relevantnih detalja. Ovo može biti korisno za osiguravajuće kompanije i pravne postupke.

  • Prijavite osiguravajućoj kompaniji: Čim je moguće, prijavite nezgodu svojoj osiguravajućoj kompaniji i pružite im sve relevantne informacije.

  • Ovi koraci mogu pomoći u rešavanju situacije nakon saobraćajne nezgode. Važno je ostati smiren i sarađivati s drugima kako biste osigurali bezbednost i rešili situaciju na najbolji način.

    BONUS VIDEO

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading