DELIJE U ŠOKU: Zvezda OSTAJE BEZ TITULE?

Autor:

Sport

06.01.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak za one sujeverne.

DELIJE U ŠOKU: Zvezda OSTAJE BEZ TITULE?

Foto: Starsport

Crvena zvezda prepustila je titulu jesenjeg prvaka Partizanu, a ovo je rezultiralo smenom Baraka Bahara i dolaskom Vladana Milojevića kao šefa stručnog štaba

Zvezda u svom proverenom stručnjaku vidi nekoga ko će im "spasiti" sezonu, doneti duplu krunu i veliku radost navijačima.

Milojević ima sasvim dovoljno vremena da ekipu spremi u zimskoj pauzi, a iako će biti bez nekolicine reprezentativaca koji imaju obaveze na afričkom Kupu nacija, ostatak tima putovaće u toplije krajeve kako bi vredno radili na fizičkoj i taktičkoj pripremi.

Iako je prvobitno bilo planirano da destinacija bude Antalija, gde su se crveno-beli uglavnom pripremali poslednjih godina, u poslednjem trenutku ta odluka je preinačena. Ekspedicija Crvene zvezde odlučila je da promeni bazu za pripreme i ode na Kipar, u Pafos, u čijoj okolini će boraviti od 15. januara do 2. februara.

Republika

Foto: BOOKING.COM / Screenshot

Hotel fudbalera Crvene zvezde Pafos

 

Sezona u Superligi Srbije se prema kalendaru nastavlja 10.februara. Crvena zvezda će prolećni deo sezone otvoriti protiv Voždovca na stadionu "Rajko Mitić".

Kada pomenemo Kipar i Voždovac, navijačima Crvene zvezde, onim sujevernim "padne mrak na oči".

Naime, poslednji put kada Crvena zvezda nije uspela da osvoji šampionat bilo je u sezoni 2016/2017, a zimske pripreme odrađene su upravo na Kipru u hotelu "Aleksandar Veliki".

Imali su crveno-beli u nastavku sezone sve u svojim rukama(nogama), ali su poraženi od Voždovca tri kola pre kraja šampionata rezultatom 3:2.

Partizan je održao prednost i na kraju osvojio svoju poslednju titulu šampiona Srbije.

Od tada je Crvena zvezda šest puta u nizu dizala pehar, a nema sumnje da će uraditi sve što je u njihovoj moći da nastave taj niz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading