LAZETIĆ OPREZAN PRED NAPREDAK! Stalno nas PREVARI, imam loš učinak protiv NJEGA!

Autor:

Sport

21.12.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TSC u poslednja četiri meča ima tri pobede.

LAZETIĆ OPREZAN PRED NAPREDAK! Stalno nas PREVARI, imam loš učinak protiv NJEGA!

Foto: Starsport

Trener TSC-a Žarko Lazetić

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu sa Napretkom, da njegov tim mora da bude koncentrisan tokom meča sa klubom iz Kruševca.

Fudbaleri iz Bačke Topole u petak od 17 časova dočekuju ekipu Napretka u okviru odloženog devetog kola Superlige Srbije.

- Tim koji u Lučanima pobedi Mladost, tako što vodi sve vreme i postigne gol u poslednjim minutima, će sigurno u Bačku Topolu doći pun samopouzdanja i elana. Imaju iskusnog trenera koji zna da pripremi utakmicu i ekipu. Imam loš učinak protiv njega, stalno nas "prevari", pobedi ili igramo nerešeno. Moramo da budemo koncentrisani, pogotovo jer je ovo poslednja utakmica ovog dela sezone i svi žele na pauzu da odu pozitivno raspoloženi - istakao je Lazetić.

Republika

Foto: star sport

Žarko Lazetić sa fudbalerima TSC

Dodaje da su u klubu zadovoljni, ali ne i zadovoljeni rezultatom ove polusezone.

- Možda smo mogli više i bolje, ali moglo je i lošije. Meni je važno što smo sve vreme bili na maksimumu, što su igrači igrali fudbal kakav smo ja i stručni štab želeli. Uvek smo kroz dobru igru pokušavali da dođemo do rezultata. Ponosan sam na momke i sve što smo postigli i veoma motivisan za ono što nam predstoji dogodine - rekao je Žarko Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading