ŠOK NA KARAĐORĐU! Vojvodina ostala BEZ TRENERA!

Autor:

Sport

18.12.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao "grom iz vedra neba".

ŠOK NA KARAĐORĐU! Vojvodina ostala BEZ TRENERA!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Vojvodina ostaće bez trenera po drugi put u sezoni, navodi Mozzart Sport. Ranko Popović je odlučio da se, po završetku jesenjeg dela polusezone, vrati u Japan gde je proveo dobar deo svoje karijere.

Republika

Foto: FK Vojvodina

Ranko Popović

Popović je dobio unosnu ponudu Kašime Antlersa i tako završio misiju na Karađorđu, iako je prvobitno planirao da tamo "ostavi dublji trag".

To praktično znači da će sadašnji šef stručnog štaba Vojvodine predvoditi novosadske crveno-bele još samo u susretima sa Voždovcem i Mladosti iz Lučana, nakon kojih se završava prvi deo sezone.

Popović je preuzeo Vojvodinu u avgustu nakon neuspeha Novosađana u evropskim kvalifikacijama za Ligu konferencije protiv Apoela kada je nasledio Radoslava Bataka na klupi. Od tada je "Staru damu" predvodio na 18 utakmica i imao sasvim solidan učinak od 10 pobeda, četiri remija i isto toliko poraza, a ujedno tim ostavlja na visokoj petoj poziciji u Superligi Srbije. Takođe, Voša je i dalje u igri za trofej Kupa Srbije.

Sada se vraća u zemlju izlazećeg sunca u kojoj je vodio Oita Trinitu, Mahidu Zelviju, Tokio i Serezo Osaku.  Koliko je on veliko ime tamo i koliko su Japanci zagrizli za njega govori da će platiti obeštećenje Vojvodini za njegov dolazak.

Takođe je tokom karijere bio na Tajlandu (Buriram), Španiji (Saragosa), Indiji (Pune siti) i Austriji (Sent Polten).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading