"PETARDA" U PIREJU: TSC hrabro pao protiv Olimpijakosa!

Autor:

Sport

14.12.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Žarka Lazetića poraženi su u Atini rezultatom 5:2.

"PETARDA" U PIREJU: TSC hrabro pao protiv Olimpijakosa!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC savladani su u poslednjem kolu Lige Evrope rezultatom  pet prema dva u Pireju na meču sa Olimpijakosom. Imali smo priliku da vidimo pravu fudbalsku goleadu u Atini večeras. Ostaje žal što hrabra igra izabranika Žarka Lazetića nije nagrađena bodovima. 

Obe ekipe su u duel ušle odmereno, sa dosta predostrožnosti. Čekalo se da jedna od dve odbrane zaspi kako bi se utakmica otvorila. 

To se desilo u 21. minutu kada je El Kabi bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Topolčana. Pogodak je doveo do ofanzivnijeg pristupa, te su ubrzo obe ekipe počele da stvaraju šanse.

Šteta je što, umesto izjednačenja, dolazi do još jednog pogotka u mreži TSC. Pravu majstoriju je pokazao Podens i preciznim udarcem posle driblinga uspeo je da savlada Veljka Ilića.

 

 

Olimpijakosu je i poništen još jedan gol, ali ubrzo su Grci nadomestili taj pogodak još jednom fudbalskom predstavom Danijela Podensa. 

 

 

Na poluvreme se otišlo sa velikih 3:0, ali to nije bi kraj golovima.

Za tri minuta u nastavku igre, Ifet Đakovac je iskoristio previše nonšalantnosti štopera Olimpijakosa i uzeo im loptu da bi onda zatresao mrežu.

Umesto vetra u leđa, TSC je uspeo da dobije crveni karton u 60. minutu. Neoprezni Kuljević je bio isključen iz igre zbog drugog žutog kartona što nije sprečilo fudbalere iz Bačke Topole da samo minut kasnije postignu drugi pogodak u režiji Aleksandra Ćirkovića. 

 

 

Ipak, ovaj drugi pogodak srpske ekipe nije bio najava preokreta. Olimpijakos se postarao da odgovor na pitanje pobednika ne bude neizvesnost, te je pogodak El Arabija u 68. minutu razrušio svaku nadu Topolčana da bi sa igračem manje mogli do istorijskog uspeha. 

 

 

Nakon "petarde" utakmica kao da je ostala umrtvljena. Nije bilo previše šansi i konačan rezultat je ostao 5:2. 

TSC je takmičenje završio sa jednim bodom kao poslednjeplasirani u A grupi, iza današnjeg protivnika Olimpijakosa, koji će igrati evropsko proleće u Ligi konfferencije. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading