TSC I ČUKARIČKI NE PREDAJU SE BEZ BORBE: Evo gde možete gledati duele srpskih timova u Evropi

Autor:

Sport

30.11.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Bačke Topole dočekuje Vest Hem u Ligi Evrope, dok "brđani" udaraju u Leskovcu na Stankovićev Ferencvaroš u Ligi konferencija.

TSC I ČUKARIČKI NE PREDAJU SE BEZ BORBE: Evo gde možete gledati duele srpskih timova u Evropi

Foto: star sport

Čast srpskog fudbala, osim Crvene zvezde, na međunarodnoj sceni još brane TSC i Čukarički iako su i oni ostali bez šansi da igraju u Evropi na proleće. Međutim, oba tima će danas morati na teren, pa će TSC u petom kolu Lige Evrope dočekati engleski Vest Hem (18.45, Arena sport premijum 1). Tim iz Bačke Topole u meč ulazi optimistično posle demoliranja Partizana u Superligi (0:4).

- Potrudićemo se da iznenadimo Engleze na našoj travi. Možemo da se nadigravamo s njima, dokazali smo to u Londonu, a sada smo mentalno i fizički sazreli - rekao je prvotimac TSC Ifet Đakovac.

Naime, fudbaleri TSC odavno su ostali bez šanse za prolaz dalje. Izabranici Žarka Lazetića zauzimaju poslednje četvrto mesto A grupe Lige Evrope sa samo jednim osvojenim bodom i to iz duela protiv Olimpijakosa na domaćem terenu (2:2), dok im je ukupna gol-razlika poražavajuća - 4:13.


S druge strane, Čukarički u petom kolu Lige konferencija dočekuje u Leskovcu mađarski Ferencvaroš (21.00 Arena sport premijum 1), koji s klupe vodi naš Dejan Stanković.

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

- Gledamo samo sebe, da se dobro pripremimo i ako tako bude, nadam se da neće biti problema. Idemo na pobedu - jasan je igrač Čuke Stefan Kovač.

Podsetimo, Čukarički se ove sezone nije proslavio na međunarodnoj sceni. Crno-beli sa Banovog brda na četiri dosadašnja meča nisu osvojili nijedan bod, a dali su samo jedan pogodak uz čak 12 primljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading