UEFA NIJE IMALA MILOSTI! Čukarički KAŽNJEN zbog ispada navijača!

Autor:

Sport

21.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Evropske kuće fudbala kaznili su "brđane", jer je tokom meča protiv Fiorentine čuli rasistički povici s tribine.

UEFA NIJE IMALA MILOSTI! Čukarički KAŽNJEN zbog ispada navijača!

Foto: Starsport

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Čukarički zatvaranjem dela stadiona Dubočica na narednom meču u Ligi konferencija i novčano sa 5.000 evra zbog rasističkog ispada navijača na meču sa Fiorentinom.

U saopštenju se navodi da će superligaš morati da zatvori deo stadiona u predstojećem meču koji bude igrao pred svojom publikom (sektor Zapad dva), zbog rasističkog ponašanja navijača.

- Čukarički mora da plati 5.000 evra i deo stadiona će biti zatvoren, kada bude igrao predstojeći meč pred svojom publikom, zbog rasističkog ispada navijača - piše u saopštenju UEFA.

Foto: www.profimedia.rs

 

Naime, jedan navijač je na rasnoj osnovi vređao fudbalera Čukaričkog Ibrahimu Ndijaea na meču četvrtog kola grupe F Lige konferencija protiv Fiorentine (0:1), koja je odigrana devetog novembra u Leskovcu. Taj navijač je odmah uhapšen i utakmica je brzo nastavljena.

Tim sa Banovog brda se nalazi na poslednjem mestu na tabeli grupe F bez bodova, a u narednom kolu, 30. novembra u Leskovcu će dočekati Ferencvaroš.

Mađarskog velikana s klupe predvodi Dejan Stanković, bivši trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading