PORAZ CRVENE ZVEZDE: Jang bojs SLAVIO u kišnom Bernu!

Autor:

Sport

28.11.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša uvertira pred meč sezone.

PORAZ CRVENE ZVEZDE: Jang bojs SLAVIO u kišnom Bernu!

Foto: Starsport

Omladinci Crvene zvezde poraženi su od Jang bojsa u Bernu u okviru petog kola G grupe Lige šampiona rezultatom 2:1.

Crvena zvezda je zabeležila četvrti poraz ove sezone u UEFA ligi mladih, u Švajcarskoj je propustila priliku da obezbedi treće mesto u grupi osvajanjem jednog boda.

Treće mesto rezultatski ne bi ništa promenilo, s obzirom na to da takmičenje u nokaut fazi nastavljaju samo dva prvoplasirana tima, od ranije je poznato da će to biti Mančester siti i Lajpcig.

Republika

Foto: Starsport

Jovan Šljivić

 

Žuto-crni su do vođstva došli u 18. minutu meča. Strelac je bio Hugo Para, u 71. minutu Kseniksenis Liti uvećao je na 2:0, a konačan rezultat postavio je Luka Lečić u 86. minutu meča.

U prvom susretu ovih timova na stadionu Voždovca Zvezda je slavila 2:1.

Podsetimo, seniori Crvene zvezde gostovaće večeras(21.00) Jang bojsu u petom kolu G grupe Lige šampiona u meču koji bi mogao da odredi koja od te dve ekipe dočekuje evropsko proleće u Ligi Evrope, a koja završava put na međunarodnoj sceni.

Pobednik u Bernu će izgledno zauzeti to potrebno treće mesto iza Mančester sitija i Lajpciga, bez obzira na rezultate poslednjeg šestog kola, dok bi u slučaju remija sve odlučivala upravo poslednja runda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading