KRAJ ZA CRVENU ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA! Lajpcig evrogolom odneo pobedu iz Beograda!

Autor:

Sport

07.11.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evrogol Eduarada!

KRAJ ZA CRVENU ZVEZDU U LIGI ŠAMPIONA! Lajpcig evrogolom odneo pobedu iz Beograda!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde do 19 godina izgubili su od vršnjaka iz Lajpciga u četvrtom kolu omladinske Lige šampiona sa 1:0 (1:0), što im je bio treći poraz i ujedno predstavlja kraj snova o plasmanu u narednu fazu elitnog takmičenja.

Utakmica na krovu TC Stadion na Voždovcu bila je jedina na kojoj izabranici Nenad Milijaša nisu postigli, a ruku na srce bili su prilično oslabljeni neigranjem dvojice najboljih igrača - Jovana Mijatovića i Koste Nedeljkovića, koji su prekomandovani u seniore.

Jedini gol viđen je u 73. minutu meča i delo je Lajpcigovog vunderkinga Eduarda. Odlično se snašao napadač gostiju. Primio je loptu u kaznenom prostoru, driblingom je stvorio sebi prostor i zatim sjajnim udarcem od stativu matirao Draškića.

Izabranici Nenada Milijaša su u prvom poluvremenu više pretili najčešće preko Veljka Vukojevića, često dolazili u poslednju trećinu terena, ali mreža Fernanda Dikesa je ostala mirna.

U nastavku utakmice Lajpcig je bio taj koji je preuzeo kontrolu, držao je loptu u nogama. Crveno-beli su se dobro branili i čekali su šansu da iz kontranapada da ugroze protivnika. Ipak, to se nije desilo, jer je rival postigao pogodak.

Tim s Marakane treći je na tabeli sa tri osvojena boda zbog pobede nad Jang Bojsom. Mančester siti i Lajpcig dele prvu poziciju sa po deset bodova, a Zvezda narednu utakmicu igra u Bernu 28. novembra od 14.30 protiv Jang Bojsa, koji je bez bodova u Grupi G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading