NEOČEKIVANO POJAČANJE ZA TIM BARAKA BAHARA: Zvezda dovela dvojicu fudbalera iz Senegala!

Autor:

Sport

11.10.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o mladim Muhamadu Mustafi Falu i Modu Falu.

NEOČEKIVANO POJAČANJE ZA TIM BARAKA BAHARA: Zvezda dovela dvojicu fudbalera iz Senegala!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbalski klub Crvena zvezda bio je prilično aktivan na transfer-pijaci minulog leta, a svi su čuli da su na Maraknu stigli igrači poput Kraosa, Glazera i drugih, odnosno trener Barak Bahar. 

Ali, mnogima je promaklo da su crveno-beli nedavno, uprkos tome što je prelazni rok završen, potpisali dvojicu mladih fudbalera iz Senegala, koji će pokušati da se nametnu izraelskom stručnjaku. Prethodno će morati da prođu kroz filter trenera omladinaca Nenada Milijaša, pošto je reč o osamnaestogodišnjacima.

Radi se o mladim fudbalerima Muhamadu Mustafi Falu i Modu Falu, koji će u Srbiji imati prvo internacionalno iskustvo. Zvanične promocije u "Media centru" stadiona "Rajko Mitić" nije bilo, a nova pojačanja aktuelnog učesnika Lige šampiona otkrila je stranica "Senegalski fudbal" na društvenoj mreži "Iks".

 

 

U međuvremenu dvojica novih fudbalera Crvene zvezde debitovali su u Omladinskoj ligi Srbije, štoper Mustafa Fal proveo je 36 minuta na terenu u ubedljivoj pobedi nad Radničkim iz Kragujevca (5:0), dok je vezista Modu Fal upisao prvih 25 minuta u crveno-belom dresu.

Obojica mladića rođeni su 2005. godine i ponikli su u klubu Dijambars iz otadžbine, koji su osnovali legendarni Patrik Vijera i njegovi prijatelji. U istom timu ponikli su fudbaleri evropskog renomea poput igrača Evertona Idrisa Geja ili krilnog napadača Nice Aliu Sisea. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading