PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Real hoće Vlahovića!

Autor:

Sport

25.11.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač na ceni.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Real hoće Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Iako predsednik madridskog Reala Florentino Perez nije sklon da u zimskim prelaznim rokovima pravi transfer "bombe", španski mediji tvrde da bi najtrofejniji evropski klub već u januaru mogao da dovede zamenu za povređenog Vinisijusa Žuniora.

Kako prenosi ugledni As, kvartet fudbalera slovi za potencijalne novajlije, a na spisku su: srpski reprezentativac i napadač Juventusa Dušan Vlahović, potom Markos Leonardo iz Santosa, špic Galatasaraja Mauro Ikardi i Santi Himenez iz holandskog Fejenorda.

Što se tiče Vlahovića, Španci napominju da bi olakšavajuća okolnost u realizaciji transfera mogla da bude dobar odnos Reala i "stare dame", s obzirom na to da su Madriđani i bjanko-neri bili ideolozi formiranja Superlige Evrope.

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi

Ipak, isti medij napominje da je jedna od prepreka obeštećenje i činjenica da će Juve u slučaju transfera želeti da povrati deo investicije od igrača koji je klub koštao više od 80.000.000 evra, kada je dolazio iz Fiorentine.

Konkurenciju Srbinu pravi Brazilac Markos Leonardo, golgeter koji je ove sezone u dresu Santosa postigao 21 pogodak, a kojeg su brazilski mediji prethodnih dana dovodili u vezu sa Arsenalom i Njukaslom.

Igrač koji je letos bio na pragu šprelaska u Romu međutim nije jedina alternativa. Kao kandidat se pominje i Argentinac Ikardi koji briljira u dresu Galate, dok je na spisku igrača koje prati Real i Santi Himenez, Meksikanac koji je već dao 15 golova na isto toliko utakmica za Fejenord.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading