ITALIJANI PONIZILI VLAHOVIĆA! Srbin NAPUŠTA Torino! Ovaj klub NE ŽALI pare da ga vidi u svojim redovima!

Autor:

Sport

09.11.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac ovo sigurno neće prihvatiti.

ITALIJANI PONIZILI VLAHOVIĆA! Srbin NAPUŠTA Torino! Ovaj klub NE ŽALI pare da ga vidi u svojim redovima!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Potpisivanje novog ugovora Dušana Vlahovića sa Juventusom nije se dobro završilo! Svemu je prethodila sramna ponuda "stare dame", koja je iznela neprihvatljivo male uslove pred Piksijevog "orla".

Višestruki šampion Italije je dao Vlahoviću novi ugovor, po kome će mu plata biti smanjena, na šta bivši igrač Fiorentine i Partizana bez razmišljanja nije pristao!

Ekspresno je usledio negativan odgovor, a da li će doći do neke promene svakako da će zavisiti od želje Juventusa da pojača cifru i malo više zavuče ruku u džep.

Ukoliko, bjanko-neri ne budu spremni na takav potez, nema sumnje da će brojni evropski velikani, kao i neizostavni Arapi, stati u red za Vlahovićev potpis.

 

 

Prema pisanju dobro obaveštenog "FootballTransfersa", pod oznakom "ekskluzivno", preneto je da je Vlahović apsolutno omiljena opcija Mikela Aretete u napadačkom timu Arsenala.

Poznato je da "tobdžije" kubure sa špicevima, jer je Gabrijel Žezus duže povređen, dok Nketija nije adekvatno rešenje u izuzetno teškoj borbi za titulu.

Što se tiče finansijske strane, Arsenal će sigurno imati dovoljno sredstava da izađe sa jačom ponudom od Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading