POLJSKI NAVIJAČI STALI UZ NAŠ NAROD! Navijačke grupe okačile TRANSPARENTE na tribinama povodom sećanja na POGINULE Srbe na Kosmetu!

Autor:

Sport

08.10.2023

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest koji je obišao Evropu.

POLJSKI NAVIJAČI STALI UZ NAŠ NAROD! Navijačke grupe okačile TRANSPARENTE na tribinama povodom sećanja na POGINULE Srbe na Kosmetu!

Foto: printscreen/Twitter

Posle ubistva Srba na severu Kosova i Metohije, na mnogim sportskim priredbama i borilištima širom naše države viđene su poruke u čast tragično nastradalima. Uz pesme i bakljade, oni su ispraćeni na večni počinak.

Informacija o surovim ubistvima, daleko je odjeknula i širom Evrope. Tako smo istu stvar videli i u Poljskoj tokom sedmice.

Navijačke grupe Rakova iz Čenstohove i Zaglembjea iz Sosnovjeca razvili su na isti način poruke u čast preminulih Srba.

Uz natpise "Počivaj u miru. Stefan Nedeljković" i "Nema predaje", oni su okačili i zastavu Kosova iz Metohije u bojama Srbije.

 

 

Još od ranije se zna da poljski ultrasi generalno podržavaju Srbiju, naročito navijači Legije koji su to više puta pokazivali.

Upravo zbog toga, poruka navijača Rakova i Zaglembjea ne treba da čudi ovdašnju sportsku javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading