SAD JE STVARNO KRAJ: Mesi ne igra fudbal do februara, a tada možda već bude u BARSELONI

Autor:

Sport

08.10.2023

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac bio van terena zbog povrede, a onda je doživeo novi šok.

SAD JE STVARNO KRAJ: Mesi ne igra fudbal do februara, a tada možda već bude u BARSELONI

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi neće igrati fudbal do februara! Porazom d Sinsinatija sa 1:0 njegov Inter iz Majamija definitivno je ostao bez šansi da se plasira u plej-of MLS lige. Bio je to šesti od poslednjih sedam mečeva u kojima Argentinac nije bio u planu da igra zbog povrede mišića, ali ni to što je rovit ušao u igru od 55. minuta nije pomoglo.

Tako sada Majamiju ostaje da završi ligaški deo prvenstva koji traje do 21. oktobra, ali je pitanje da li će Lionel uopšte izlaziti na teren u preostale dve utakmice i da rizikuje pogoršanje povrede kada ionako nema rezultatskog značaja.

Koliko Inter nije mogao bez Mesija svedoče sledeće brojke. Otkako je Leo debitovao za klub sa Floride oni su poraženi samo u jednoj od 13 utakmica u kojima je igra, ali i dobili samo jednu od šest utakmica koje Argentinac nije igrao zbog povrede mišića.

Međutim, može se desiti da Mesiju prvi sledeći meč bude na njemu voljenom Nou Kampu. Naime, kako se nadaju čelnici Barselone, ne bi bilo iznenađenje da Katalonci već na zimu dobiju možda i najveće pojačanje u poslednjih nekoliko godina. Još tokom letnjeg prelaznog roka šuškalo se da bi Lionel Mesi, koji važi za ikonu klubu, mogao da se vrati na Nou kamp tokom zime kao pozajmljeni igrač Intera iz Majamija na šest meseci, kada već u Americi neće igrati. Ako se to i desi i Leo bude na starom nivou, ne bi bilo iznenađenje da Barsa otkupi njegov ugvor i da on više nikad ne zaigra za Inter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading