MITAR I SERGEJ SE EVAKUIŠU: Naredba stigla direktno iz vrha

Autor:

Sport

03.10.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko ove političke provokacije Saudijci ne žele da pređu.

MITAR I SERGEJ SE EVAKUIŠU: Naredba stigla direktno iz vrha

Foto: Instagram printscreen/alhilal

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Fudbalski savez Saudijske Arabije naredio je svojim klubovima da hitno napuste Iran i vrate se u domovinu! Fudbalski klubovi iz te zemlje otputovali su u Iran kako bi odigrali mečeve u tamošnjoj Ligi šampiona, ali je sva prilika da od fudbala neće biti ništa zbog političke provokacije.

Naime, utakmica Lige šampiona Azije između iranskog Sepahana i saudijskog Al Itihada nije odigrana zbog kontroverze oko statue Kasima Sulejmanija, ubijenog iranskog generala koga Saudijci smatraju za ratnog zločinca. Statua se našla na stadionu Nagš e Jahan u Isfahanu i to na mestu izlaska igrača na teren. Gosti iz Saudijske Arabije su odbili da izađu na teren zahtevajući uklanjanje statue, ali domaćin nije pristao na to, pa je duel otkazan.

 

 

Zato je sada neizvesna sudbina i utakmice između Nasai Mazdarana i Al Hilala koja je zakazana za danas u 18 časova. U njoj je trebalo da nastupe Srbi Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, ali je pitanje da li će se duel odigrati jer se zahtev za hitno napuštanje Irana odnosi i na njihov klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Koli

03.10.2023 14:27

Pravi janicari, pii kakve sramote za Srbiju!!