MODRIĆU ODZVONILO U REALU: Anćeloti poludeo, UDARIO na Hrvata i IZBACIO ga iz tima

Autor:

Sport

25.09.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener "kraljevskog kluba" pobesneo na iskusnog vezistu, evo šta mu je zamerio.

MODRIĆU ODZVONILO U REALU: Anćeloti poludeo, UDARIO na Hrvata i IZBACIO ga iz tima

Foto: Tanjug/AP

Vezista Reala Luka Modrić

Real Madrid poražen je od Atletika sa 3:1 u gradskom derbiju šestog kola španske La Lige. "Kraljevski klub" je tako izgubio prvo mesto na tabeli, a prema navodima španskih medija jedan od glavnih krivaca je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

On je tek drugi put ove sezone bio starter za Real u prvenstvu i prema izveštajima španskih medija bio je jedan od najgorih igrača madridskog derbija. Zato ne čudi da ga je trener Karlo Anćeloti zamenio već na poluvremenu.

Pritom razlog nije bila samo loša igra već kratak fitilj jer je Modrić brzo dobio žuti karton zbog prigovora, pa je postojala mogućnost da bude isključen i saigrače ostavi desetokovane. O ovoj situaciji bez dlake na jeziku govorio je i sam Anćeloti.

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

- Krenuo sam sa Modrićem jer sam hteo da što više imamo loptu, a i želeo sam da odmorim Čuamenija, koji u poslednje vrijeme igra puno. U dijamantu ili sistemu 4-1-2-1-2 Modrić je bio desetka, veznjak iza napadača, a duet pred golom činili su Belingem i Rodrigo. Šta najviše zameram Modriću? To što je Atletiko bio bolji od nas. Rano nam su nad dali dva gola, branili su se bolje i brzo vršili tranziciju. Ne želim da upirem prstom u bilo koga, kriviti Modrića za poraz bilo bi previše, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu uveo napadača Hoselua umesto Luke kako bismo bili opasniji napred - rekao je Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading