"BOMBA" U SRPSKOM FUDBALU: NA "krov" STIGLO POJAČANJE iz Premijer lige!

Autor:

Sport

05.09.2023

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji ni sam fudbaler nije očekivao.

"BOMBA" U SRPSKOM FUDBALU: NA "krov" STIGLO POJAČANJE iz Premijer lige!

Foto: Starsport

Fudbaleri Voždovca

Fudbalski klub Voždovac dobio je ogromno pojačanje, a u pitanju je Rodrigo Vilka.

Ono što zvuči pomalo nestvarno je da Rodrigo dolazi na pozajmicu iz FK Njukasl koji je član Premijer lige Engleske i Lige šampiona!

Radi se o 24-godišnjem vezisti koji je ponikao u Deportivo Munisipalu, a oktobra 2020. godine prešao je među popularne "svrake".

 

 

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, Bojan Leontijević, nije krio oduševljenje zbog završenog posla.

- Dolazi nam fudbaler koji je zvanično član engleskog premijerligaša. Uspostavili smo kontakt sa Njukaslom i na bazi te saradnje Rodrigo će provesti godinu dana kod nas na pozajmici. Igra na poziciji levog krila i „desetke“ i dolazi da pojača konkurenciju u našem timu s obzirom da smo tu bili u deficitu - rekao je Leontijević, pa nastavio.

Igrač je sa reputacijom iz Premijer lige. Prošlu sezonu proveo je u peruanskoj prvoj ligi. Očekujemo da odmah pruži kvalitetan doprinos i nadamo se da će u svakom smislu biti dobro pojačanje za nas. Dugo su trajali pregovori, ali drago nam je da je naš klub prepoznao kao dobru sredinu za razvoj svoje karijere. Želimo mu dobrodošlicu i da se što pre uklopi u sistem rada Voždovca. - završio je Bojan Leontijević.

Što se igrača tiče, on nije bio preterano upoznat gde ide, ali kako kaže "naterali su ga".

- Imao sam sastanke sa predsednikom i trenerom koji su me ‘naterali‘ da poželim da dođem u Voždovac. To je divan klub u lepom gradu, sa mnogo mladih igrača koji žele da naprave ozbiljne karijere. Ja sam već stekao određeno iskustvo, prošao sam kroz dobre i loše momente i sada time želim da doprinesem ekipi da ostvari što bolje rezultate. Posvećenost, trud i vredan rad je nešto što sam uvek pružao i što od mene i sada može da se očekuje - rekao je Vilka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading