LEO NASTAVLJA TEROR! Mesi GOLČINOM odveo Inter u FINALE! A, onda se OBRUKAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera iz Majamija savladali su Filadelfiju s' ubedljivih 4:1 i igraće za pehar Liga kupa.

LEO NASTAVLJA TEROR! Mesi GOLČINOM odveo Inter u FINALE! A, onda se OBRUKAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Predvođeni po mnogima najboljim fudbalerom svih vremena Lionelom Mesijem, koji je nastavio da teroriše protivničke golmane u MLS-u, igrači Intera su na ubedljiv način stigli u poziciju da se bore za trofej!

Tim iz Majamija je deklasirao Filadelfiju (4:1), a kapiten svetskog šampiona Argentine je bio strelac drugog gola za svoj tim u 20. minutu. Maestralno je šutirao po zemlji s 25 metara, savladavši golmana protivničke ekipe.

Bio je to Mesijev deveti gol u dresu Intera, međutim, mora se priznati da je čuvar mreže Filadelfije trebalo znatno bolje da reaguje prilikom šuta omalenog "gaučosa".

Foto: Tanjug/AP

 

Mogao je Leo da stigne i do desetog pogotka, ali je čuvar mreže poraženog sastava, za razliku od prethodnog slučaja, sjajno reagovao na ulasku u 69. minut i nogom je nekako zaustavio "zicer" Argentinca.

U toj situaciji imao je Leo gotovo praznu mrežu iza sebe za 4:0, ali se propisno obrukao. Finale Liga kupa igra se za vikend, a Inter će se za pehar boriti protiv Nešvila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading