IVANIĆ SPUŠTA LOPTU: Zvezdin vezista poziva na oprez pred početak sezone!

Autor:

Sport

27.07.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su šokirali svoje navijače izdanjem u prvom poluvremenu.

IVANIĆ SPUŠTA LOPTU: Zvezdin vezista poziva na oprez pred početak sezone!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Fiorentinu rezultatom 5:0 (5:0) na stadionu "Rajko Mitić".

Srpski šampion je imao uspešnu generalnu probu pred početak takmičenja u Mozzart Bet Superligi Srbije, na čijem startu će ugostiti Vojvodinu. Strelci za crveno-bele bili su Olajinka (dva), Kraso, Ivanić i Bukari iz penala, a naš najtrofejniji klub je kompletan posao završio nakon nepunih pola časa igre.

Upravo je Mirko Ivanić, strelac jednog od pogodaka, posle utakmice istakao da će duel sa Fiorentinom pamtiti zauvek.

Naravno, velika je to čast, i sigurno ću meč sa Fiorentinom dugo pamtiti, što zbog takve privilegije, što zbog toga što smo italijanskom velikanu za 18 minuta postigli pet golova. Ipak, sada kreće ono pravo, počinje sezona i sada igramo za bodove, zbog toga je veoma važno da se maksimalno pripremimo za nedelju. Atmosfera  je bila fantastična, ali sam uveren u to da će u nedelju biti još bolja, i voleo bih da bude puna Marakana. Za nas ne postoji bolji vetar u leđa od toga, a pobeda na otvaranju sezone samo može da pruži dodatni podstrek i potvrdi našu fantastičnu formu - rekao je Ivanić.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić u dresu Crvene zvezde

Sjajni vezista je rekao da je srećan što njegov tim igra napadački fudbal.

- Igramo fenomenalan i napadački fudbal. Po komentarima, ali i po reakcijama zvezdaša na stadionu vidim da su izuzetno zadovoljni i ponosan sam što su sinoć sa Marakane otišli nasmejani svojim kućama. Atmosfera je bila fantastična, 36 hiljada ljudi, baš sam imao osećaj kao da je u pitanju utakmica Lige šampiona, o čemu govori i naš pristup koji je od početka bio maksimalan. Aplauz zvezdaša na kraju utakmice je sve rekao. Na nama je da i u nedelju od 20 časova protiv Vojvodine budemo pravi, a mislim da od pet golova protiv Fiorentine, zvezdašima zaista ne treba bolji poziv, ne samo da dođu na otvaranje Superlige, već i da kupe "Premijum" sezonsku ulaznicu i budu uz nas na svim mečevima - istakao je Zvezdin fudbaler.

Podsetimo, crveno-beli u prvom kolu Superlige Srbije na svom stadionu dočekuju ekipu Vojvodine, u jednom od derbija domaćeg prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading