TIM BILDING NA JAHTI Matić i saigrači uzeli oduška od napornih priprema

Autor:

Sport

25.07.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Murinjo im dao slobodan dan.

TIM BILDING NA JAHTI Matić i saigrači uzeli oduška od napornih priprema

Foto: Printscreen/instagram/nemanjamatic

TIM: Matić sa saigračima

Fudbaleri Rome uveliko se pripremaju za izazove u nastupajućoj sezoni, koja počinje u avgustu, ali im je slavni trener Žoze Murinjo dao malo malo slobodnog vremena kako bi se odmorili od napornih treninga.

Naime, Nemanja Matić (34), jedan od najiskusnijih u redovima "vučice", odveo je nekolicinu svojih saigračana krstaranje, što su oni oberučke prihvatili.

Srbin je na svoj instagram nalogu objavio fotografiju s jahte, uživajući u društvu sunarodnika i golmana Mileta Svilara, Paula Dibale, Ruj Patrisija, Dijega Ibanjeza i Krisa Smoling.  

Nema dileme da će im ova pauza mnogo značiti, jer sve ekipe, pa tako i Roma, ulaze završnu fazu priprema, pa se raduju svakom predahu.

Nemanja Matić, inače, jedan je od omiljenih fudbalera portugalskog stručnjaka, pošto ga je zvao u svaki klub koji je predvodio (Čelsi i Mančester junajted). Poslednji je naravno Roma za koju je Ubljanin potpisao na počeku prošle sezone i stiče u julu 2024. godine. Za Rimljane je odigrao okruglo 50 utakmica, postigao je dva gola i podelio još dve asistencije.  

Podsetimo, da italijanska Serija A počinje 19. avgusta, a klub iz Murinjova četa će u prvom kolu dočekuti Salernitanu.

Roma je prošlogodišnji finalista drugog po kvalitetu UEFA takmičenja - Lige Evrope, gde je tek nakon penala (1:4) izgubila od španske Sevilje našeg Nemanje Gudelja i Marka Dmitrovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading