NEDIMOVIĆ O "SLUČAJU KOLUBARA": FSS je radio po ZAKONU, nameštanje je POTVRĐENO! Poznato KADA će se znati SASTAV SUPERLIGE!

Autor:

Sport

21.07.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik našeg Saveza dotakao se goruće teme.

NEDIMOVIĆ O "SLUČAJU KOLUBARA": FSS je radio po ZAKONU, nameštanje je POTVRĐENO! Poznato KADA će se znati SASTAV SUPERLIGE!

Foto: Starsport

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović

"Slučaj Kolubara" potresao je Srbiju.

Fudbalski savez Srbije Kolubari je oduzeo devet bodova zbog dojave UEFA da su sumnjive njene utakmice protiv subotičkog Spartaka i novosadske Mladosti GAT. Posle toga su se Lazarevčani žalili Sudu za sportsku arbitražu, koji je danas potvrdio da crno-zeleni treba da budu kažnjeni, ali je onih "minus devet" pretvorio u "minus šest", što je taman onoliko koliko je potrebno da Kolubara ostane član elitne divizije.

Sada je nejasno koliko će klubova igrati Superligu naredne sezone, a goruće teme se u razgovoru za naš portal dotakao i potpredsednik FSS, Branislav Nedimović

- Ovom odlukom Suda za sportsku arbitražu potvrđeno je nameštanje i odluka koju je FSS doneo po članu 83 Disciplinskog pravilnika. Mera kazne je ipak preinačena, što nas je dovelo u veliki problem, ali u narednih 48 sati donećemo odluku o predstojećoj sezoni - rekao je Nedimović, pa poentirao:

- FSS je sve uradio po zakonu, odluka našeg Saveza je potvrđena i ovo će da bude korak ka daljem obračunu sa akterima nameštenih utakmica!

Republika

Foto: Starsport

Branislav Nedimović

 

Dakle, i Sud za sportsku arbitražu doneo je odluku da je Kolubara nameštala, ali je smanjio kaznu, te će sada naš Savez biti u delikatnoj situaciji i to neposredno uoči starta nove sezone. Kako će Superliga izgledati videćemo najkasnije za 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading