ŽESTOKIM rečima opleo po Dejanu Stankoviću, pa OTKRIO: Postoji želja da se VRATIM u Zvezdu, sa Baharom se ČUJEM već neko vreme!

Autor:

Sport

02.07.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će delije reagovati na ove reči?

ŽESTOKIM rečima opleo po Dejanu Stankoviću, pa OTKRIO: Postoji želja da se VRATIM u Zvezdu, sa Baharom se ČUJEM već neko vreme!

Foto: Starsport

Njegoš Petrović, Milan Borjan i Miloš Degenek

Crvena zvezda polako, ali sigurno formira tim za narednu sezonu i ostalo je da se utanače još samo neki detalji kako bi Barak Bahar imao kompletnu ekipu.

Deluje da će crveno-beli moći da odgovore izazovima na sva tri fronta, a jedan od igrača koji je na meti tima sa Marakane je i Miloš Degenek. On je, u razgovoru za Kurir, istakao da postoji šansa da se vrati u Beograd.

Kad smo Crvena zvezda i ja u pitanju, naravno da postoji želja da se vratim. Opet, pitanje je šta će se desiti, da li će klubovi moći da se dogovore. Videćemo... Interesovanje Zvezde postoji, to je tačno. Moja želja za povratkom na Marakanu nikada nije bila sporna - rekao je Degenek za Kurir, pa dodao:

- Mislim da je Barak Bahar jedan od najbolji trenera van "liga petice" trenutno u svetu. Ima kvalitet i ubeđen sam da svojim znanjem može u budućnosti da nađe posao u najboljim prvenstvima u Evropi. Dokazao je to godinama unazad radom u Izraelu, a sigurno će potvrditi i u Zvezdi. Nas dvojica se čujemo već godinu dana. Otkriću vam, trebalo je da pređem kod njega u Makabi iz Haife prošle sezone. Voleo bih svakako da radim sa njim.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Degenek

 

Zatim je otkrio i zbog čega je napuštao Crvenu zvezdu u prošlosti.

- Prvi put otišao sam iz kluba da bi Zvezda prihodovala ozbiljan novac. Nije mi se išlo u Al Hilal, ali je to bilo najbolje za Zvezdu. Bilo je to na pola sezone, kada smo prvi put igrali Ligu šampiona. Drugi put sam otišao jer mislim da je bilo vreme za promenu. Nisam se nalazio kod tadašnjeg šefa (Dejan Stanković op.a.), nisam bio u njegovoj viziji. Nisam hteo da budem u klubu, u kojem sam ostavljao sve na terenu, a da me šef stručnog štaba ne poštuje kao čoveka - zaključio je Miloš Degenek.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Miloš Degenek

 

Da li je vreme za povratak Degeneka u Crvenu zvezdu i šta će delije reći na ovu njegovu izjavu, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading