MILAN KRENUO PO PIKSIJEVOG "ORLA"! Meta je reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

14.06.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roso-neri odlučni da ga dovedu u svoje redove.

MILAN KRENUO PO PIKSIJEVOG "ORLA"! Meta je reprezentativac Srbije!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Među najtraženijim igračima Serije A ovog leta biće srpski reprezentativac Lazar Samardžić, budući da su za potpis fudbalera Udinezea u trku ušla tri kluba!

Prema navodima "Tutomerkata", za novopečenog člana "orlova", zainteresovan je višestruki šampion Italije koji se upustio u konkurenciju sa prvakom Napolijem i Laciom, koji od ranije još žele reprezentativca Srbije.

Na strani Milana je što tim iz Udina želi u svojim redovima Šarlsa De Ketelarea, pa bi dva kluba mogli da se usaglase oko transfer zamene ili na kraju pozajmice bivšeg igrača Klub Briža.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Kada je u pitanju Lazar Samardžić, Srbin rođen u Berlinu je željan da nastupi u Ligi šampiona, namera mu je da pređe u bilo koji od pomenutih klubova.

Obaveze prema crno-belima sa nekadašnjeg Frijulija ističu mu 2026. godine, ali treba reći da je ovaj fudbaler tokom igranja za bundesligaša Lajpcig, imao na stolu ponudu Milana, koju je tada odbio.

- Cela porodica je došla u Milano. Razgovarali smo sa Paolom Maldinijem, ali se tada nisam osećao da imam iskustvo za tako veliki grad. Umesto toga, Barselona je sa Patrikom Klajvetrom došla u moju kuću. Ali, izabrao sam Lajpcig. To je sat vremena od moje kuće. I bio je to dobar izbor - rekao je svojevremeno Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading