AMERIKANCI SKROZ POLUDELI! Hoćeš da gledaš Mesija? PLATI! Cene ulaznica dostigle ASTRONOMSKE cifre!

Autor:

Sport

08.06.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će morati da zavuku duboko ruku u džep.

AMERIKANCI SKROZ POLUDELI! Hoćeš da gledaš Mesija? PLATI! Cene ulaznica dostigle ASTRONOMSKE cifre!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu PSŽ-a

Dolazak Lionela Mesija u Inter iz Majamija je izazvao potres u celom fudbalskom svetu, dok u Sjedinjenim Američkim Državama već sada gledaju kako da zarade na njemu.

Nije prošao ni dan otkako je kapiten argentinske reprezentacije potpisao ugovor sa ovim timom iz MLS lige, a kulminacija je dostigla "ludilo", u pravom smislu te reči.

Dokaz tome je da su cene ulaznica za nepuna 24 časa napredovale za astronomskih 20 puta!

Preciznije, karta koju ste mogli da kupite za 29 dolara, sada je dostupna u iznosu od 497 američkih novčanica!

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Isto su iskoristili i tapkaroši, koji preko interneta prodaju ulaznice, a one se kreću od 600 do 10.000 dolara. Takav detalj nije zabeležen u istoriji MLS lige!

Inače, Mesi je u prethodnih 48 sati najveća sportska vest na planeti, dok svi pričaju o njegovom pristanku da postane stanovnik Amerike, iako je imao najveću ponudu u istoriji sporta iz Saudijske Arabije, šuškalo se i da bi mogao da se vrati u Barselonu.

Narednih dana očekuje se promocija Lea na Floridi, što će sigurno biti znak da se novinari iz celog sveta okupe na njoj.

Lionel Mesi je, podsetimo, karijeru počeo u Granđoli, nastavio u Njuels Old Bojsu do 2000. godine, kada je došao u Evropu i postao član čuvene Barselonine "La Masije". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading