KRAJ KARIJERE NA MARAKANI? Zvezda spremila DOŽIVOTNI UGOVOR velikom ljubimcu delija!

Autor:

Sport

22.05.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih hoće da ide, Zvezda spremila "nepristojnu ponudu".

KRAJ KARIJERE NA MARAKANI? Zvezda spremila DOŽIVOTNI UGOVOR velikom ljubimcu delija!

Foto: Starsport

Katai i Dragović

Crvena zvezda silno želi da privoli iskusnog štopera Aleksandra Dragovića da ostane na stadionu "Rajko Mitić" i naredne sezone, pa mu je ponudila novi ugovor kojim bi se zadržao u Beogradu praktično do kraja karijere, prenosi "Maxbetsport".

MA, KAKVA POZAJMICA! Delije u transu - Zvezda KUPUJE golgetera iz Italije za Ligu šampiona!

Dragovićeva saradnja sa crveno-belima važi do leta 2024. godine, a namera srpskog šampiona je da je produži za još 24 meseca. Dugogidišnji reprezentativac Austrije žarko želi da se u poznim igračkim godinama oproba u Seriji A, ali na Marakani ne odustaju od jednog od svojih najboljih igrača.

Popularni Drago predstavlja stub odbrane, a načinom na koji je došao i igrao u Ljutice Bogdana stekao je status istinskog miljenika delija. Na klupu srpskog šampiona seda izraelski stručnjak Barak Bahar, koji će u četvrtak uživo gledati finale Kupa Srbije, pa će imati priliku da se iz prve ruke uveri koliko je Dragović pouzdan i važan za Zvezdu.

Konačna odluka će pasti na kraju sezone, ako defanzivac kaže "da" crveno-beli su rešili veliku brigu ispred Milana Borjana, dok u slučaju negativnog odgovora sledi prodaja i potraga za novim rešenjem u odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading