"ŽELIM DA ODEM SA MARAKANE": Dragović na leto NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

18.05.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni as otkrio svoje planove - sanja o Apeninima.

"ŽELIM DA ODEM SA MARAKANE": Dragović na leto NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Defanzivac Aleksandar Dragović oduševio je delije odlukom da pre dve godine potpiše za Crvenu zvezdu, iako je na nekom drugom mestu mogao da zaradi mnogo više novca, ali je sada došlo vreme za rastanak.

Popularni Drago je izjavio da ima žarku želju da se okuša u Seriji A.

- Došlo je vreme za promenu. Želim da odem. Igrao sam u Švajcarskoj, Ukrajini, Nemačkoj, Engleskoj i Srbiji, a moj davnašnji san je italijanska Serija A. Moto 'staro ali dobro' se i dalje računa i voleo bih da tamo zaigram - naveo je austrijski internacionalac za "Krone", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Želi novi izazov - Aleksandar Dragović

Zaista sam dve godine dao sve za ovaj klub. Verujem i nadam se da mi niko neće postavljati prepreke i da će moja želja za promenom biti shvaćena i prihvaćena - naveo je iskusni štoper.

Dragović je i zimus hteo da promeni sredinu, na stolu je imao ponudu Sampdorije, ali je srpski šampion stavio "veto". Sada je situacija drugačija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading