KRAGUJEVČANIMA PRETI DRAKONSKA KAZNA! FSS povukao KONKRETNE poteze zbog NAPADA na Borjana!

Autor:

Sport

22.05.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde dobio je udarac posle meča sa Radničkim 1923 u Kragujevcu.

KRAGUJEVČANIMA PRETI DRAKONSKA KAZNA! FSS povukao KONKRETNE poteze zbog NAPADA na Borjana!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Crveno-beli su remizirali na "Čika Dači" sa domaćinom, ali je meč ostao u senci napada grupe navijača na golmana Zvezde Milana Borjana.

Zbog toga superligašu iz "srca Šumadije" sada preti žestoka kazna od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Kanadski reprezentativac je tada jednog huligana dobio žestok udarac, a pomenuti navijač je tokom cele utakmice verbalno vređao čuvara mreže srpskog šampiona. Sve to je zabeleženo u zapisniku delegata i ostalih službenih lica, koji su posmatrali uživo utakmicu sa klupe za ovlašćena lica FSS.

Foto: Starsport

 

Nije se dugo čekalo na konkretne poteze Fudbalskog saveza Srbije, koji je istog trenutka pokrenuo disciplinski postupak po prijavi glavnog komesara za takmičenje u Mozzart Bet SuperligiAleksandra Pivića. Prema najavama, žestoka kazna će Kragujevčanima stići ubrzo.

- Organi će brzo i adekvatno da reaguju. Direktor Superlige Srbije je na osnovu zapisnika pokrenuo postupak, a na potezu je Disciplinska komisija, koja će izreći odgovarajuće kaznu. Ovakav incident narušava fudbal u Srbiji - rečeno je Maxbet Sportu iz Zajednice prvoligaša.

Kako stoje stvari, Radničkom 1923 se smeši drakonski udarac po džepu, a uz to i suspenzija "Čika Dače" na nekoliko mečeva.

U slučaju da se stadion Kragujevčana zatvori na duže vreme, kazna bi se prenela na početak sledeće sezone, što bi značilo da će izabranici Dejana Joksimovića naredni ciklus počeli pred praznim tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading