OGORČEN NA SVOJE NAVIJAČE! Trener crveno-belih iskren do srži: Sramota me je!

Autor:

Sport

19.05.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Trudićemo se da identifikujemo sve koji su učestvovali. Biće žestoko kažnjeni i više nikada neće kročiti na stadion."

OGORČEN NA SVOJE NAVIJAČE! Trener crveno-belih iskren do srži: Sramota me je!

Foto: Tanjug/AP

Paskal Jansen, trener AZ Alkmara, bio je ogorčen posle poraza njegove ekipe u polufinalu Lige konferencije od Vest Hema (0:1). Razlog nisu dešavanja na terenu, gde je ekipa iz Londona potpuno zasluženo sa pobedama u oba meča prošla dalje, već ono što se dogodilo posle meča na tribinama.

Naime, tada su navijači holandskog tima sa kapuljačama na glavi napali pristalice Vest Hema, odnosno boks u kojem su boravile porodice igrača i prijatelji kluba. 

- Sramota me zbog onoga što se dogodilo na našem stadionu. Svi moramo da nađemo način da kontrolišemo emocije - istakao je Jansen.

 

 

Oglasio se i AZ Alkmar zvaničnim saopštenjem.

- Ovo je bila noć srama. Ne zbog fudbala, nego zbog ponašanja dela navijača. Njih u stvari ne možemo da zovemo navijačima. Izvinjavamo se svim ljudima iz Vest Hema. Trudićemo se da identifikujemo sve koji su učestvovali. Biće žestoko kažnjeni i više nikada neće kročiti na stadion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading