VELIKA POBEDA FK PARTIZAN: JSD odustalo od upisa u APR!

Autor:

Sport

19.05.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se ”rat” u crno-belom taboru.

VELIKA POBEDA FK PARTIZAN: JSD odustalo od upisa u APR!

Foto: FK Partizan

Agencija za privredne registre (APR) odbila je 15. maja zahtev predstavnika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan za promenu i brisanje ovlašćenih lica u Fudbalski klub Partizan. Naime, APR kao obrazloženje svoje odluke navodi da FK Partizan nije član JSD Partizan. 

Danas je iz APR-a stiglo rešenje u kome se navodi da je JSD odustalo od upisa. Nastavlja se ”rat” u crno-belom taboru, a ovu bitku je dobio FK Partizan.

Foto: Privatna arhiva

 

- Proveravajući ispunjenost uslova iz člana 14. stav 1. tačka 7). napred navedenog zakona, za registraciju promene zastupnika u udruženju: "Fudbalski klub Partizan" na osnovu podnete dokumentacije, registrator je utvrdio da u Registru udruženja, društava i saveza u oblasti sporta, kod podataka koji su registrovani za Fudbalski klub Partizan, nije registrovan podatak da je Fudbalski klub Partizan član Jugoslovenskog sportskog društva Partizan - stoji u rešenju Agencije za privredne registre od 15. maja.

Sve u svemu, drama u Humskoj će se nastaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading