PREMIJER LIGA NEMA MILOSTI! Brutalna kazna za slavnog fudbalera! Klađenje mu DOŠLO GLAVE!

Autor:

Sport

17.05.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Brentforda Ivan Toni suspendovan je na osam meseci, zbog kršenja pravilnika o klađenju Fudbalske asocijacije Engleske.

PREMIJER LIGA NEMA MILOSTI! Brutalna kazna za slavnog fudbalera! Klađenje mu DOŠLO GLAVE!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brentforda slave gol Tonija

Odmah su čelnici FA izdali saopštenje, u kome se navodi da je utvrđeno da se Toni od 25. februara 2017. do 23. januara 2021. godine kladio 232 puta na fudbalske utakmice!

Napadač Brentforda je priznao da se kladio na fudbalske mečeve, zbog čega je pored suspenzije kažnjen i sa 50.000 funti.

Da zlo bude veće po njega, od sada će Ajvan Toni biti pod konstantnom prismotrom Saveza, koji će pratiti svaki njegov korak zbog eventualnih novih kazni, ukoliko za to bude potrebe.

Toni (27) je u martu debitovao za englesku reprezentaciju, a ove sezone postigao je 21 gol na 35 utakmica u svim takmičenjima.

On je trenutno treći strelac u Premijer ligi sa 20 golova iza Erlinga Halanda i Harija Kejna. U saopštenju FA se navodi da je Toni suspendovan do 16. januara 2024. godine.

Ajvan će 17. septembra ove godine moći se da se vrati treninzima sa ekipom Brentforda, ali neće smeti da igra mečeve.

 

 

Takva odluka praktično znači da je za njega ova godina završena, što će biti ozbiljan udarac za tim koji sa klupe predvodi Tomas Frank.

Inače, Brentford trenutno zauzima deveto mesto na tabeli Premijer lige, sa sakupljena 53 boda.

Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, u kojima ovaj klub gostuje Totenhemu u Londonu, pa u poslednjoj rundi dočekuje lidera Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading