RUŽNO I ODVRATNO: Pitali su Alegrija o Vlahoviću, evo šta je ODBRUSIO trener Juventusa!

Autor:

Sport

07.05.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je udarna tema na "čizmi" posle pogotka i sramnih uvreda.

RUŽNO I ODVRATNO: Pitali su Alegrija o Vlahoviću, evo šta je ODBRUSIO trener Juventusa!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Dušan Vlahović slavi gol u Bergamu

Fudbaleri Juventusa, trijumfom nad Atalantom (0:2), napravili su novi korak ka osvajanju vicešampionske titule, a meč je obeležilo vređanje Dušana Vlahovića od strane domaćih navijača.

Vlahovića su u Bergamu pokušali da isprovociraju skandiranjem "ciganin", on im je uzvartio postignutim golom, kojim je "stara dama" zapečatila tri boda, a ceo slučaj prokomentarisao je trener torinskog velikana Masimilijano Alegri.

Nažalost, ti momenti su ružni, ali treba se boriti sa njima. Međutim, bez davanja previše na značaju istima - naveo je italijanski stručnjak.

Dotakao se Alegri i pozitivnih stvari u Bergamu, pre svega mladog tinejdžera Ilinga Džuniora, koji je na debiju u startnoj postavi postigao prvenac za Juventus.

- Kao i svi mladi igrači ima uspone i padove. Tek se vratio posle povrede, ali ulazi u formu i dobro radi - smatra Alegri.

Podsetimo, Vlahović je u prošlom kolu protiv Lećea prekinuo golgeterski post koji je u Seriji A trajao još od 6. februara i okršaja sa Salernitanom, a sada je uhvatio zalet i ne želi da stane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading