OTKRIVENO! Alegri OTVORIO KARTE i rekao zašto Vlahović NIJE IGRAO VIŠE protiv Napolija: MORAO sam to da uradim!

Autor:

Sport

24.04.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Juventusa dao je odgovor na pitanje koje muči sve navijače "stare dame" iz Torina.

OTKRIVENO! Alegri OTVORIO KARTE i rekao zašto Vlahović NIJE IGRAO VIŠE protiv Napolija: MORAO sam to da uradim!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa poraženi su u derbiju 31. kola Serije A od Napolija rezultatom 1:0 i na ovaj način četa Lučana Spaletija stigla je na korak od titule.

Jedini pogodak postigao je Raspadori u trećem minutu sudijske nadoknade, a trener torinske "stare dame", Masimilijano Alegri, dao je svoje viđenje ovog meča.

Razočaravajuće je izgubiti takvu utakmicu, ali trebalo je bolje reagovati u odbrani. Jednostavno smo prestali da igramo i apsolutno moramo da budemo bolji u tom smislu - rekao je Alegri za DAZN.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

Dušan Vlahović ušao je u igru tek u 90. minutu što je sve zaprepastilo. Alegri je otkrio zbog čega je Srbin bio na klupi do finiša meča.

- Trebaju nam tehnički nadareni igrači. Kjeza će sledeće sezone biti u boljoj formi, znali smo da će se to desiti posle tako teške povrede. Milik je dobro prošao, morao sam da odmorim Vlahovića posle četvrtka - istakao je on, pa dodao:

- Bila je to dobra utakmica, ali smo primili gol kao glupani. Jednostavno je, pogledajte samo potez, u 93. minutu je trebalo da imamo igrače u kaznenom prostoru za odbranu. Ovo je deo procesa rasta igrača. Bili smo prespori i statični u reagovanju na loptu u toj situaciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

Juventusu sledi borba za trofeje u Ligi Evrope i Kupu Italije.

- Napoli je jaka ekipa i sprema se da osvoji Skudeto, tužni smo zbog poraza, ali mi i dalje imamo prednost u odnosu na ostale u trci za prva četiri. Još uvek smo u polufinalu Lige Evrope i Kupa Italije - smatra Masimilijano Alegri.

Dotakao se potom i sudijskih odluka koje nisu bile idealne po Juve.

- Moramo da ostanemo mirni, prihvatimo kao što smo uvek prihvatali sudijske odluke, dobre ili loše. U suprotnom gubimo energiju, jer sada ne možemo da promenimo rezultat. Sudija je danas bio veoma dobar, čestitam mu na nastupu. Mislim da je Napoli apsolutno zaslužio Skudeto. Imali smo poteškoća ove sezone, posebno posle 15 bodova kazne. Još uvek imamo prednost u odnosu na Milan i Inter, tako da sada moramo da prikupimo bodove koji nam nedostaju. Mislim da je momcima potrebna pohvala, jer su imali zaista dobru sezonu. Čujem toliko priče, a ljudi stvarno ništa ne znaju, to me nasmeje. Ovo je nadrealna situacija u kojoj smo bili i momci su bili fantastični. Ovo je sezona koja će nam pomoći da mnogo napredujemo i sledeće godine ćemo se odmah vratiti u borbu za Skudeto - zaključio je Alegri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

Trenutno stanje u vrhu tabele Serije A je sledeće - Napoli je prvi sa 78 bodova, Lacio drugi sa 17 manje (61), dok Juventus ima 59.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading