MITAR GLEDAO SVOJ NOVI KLUB! Navijači ga PITALI jel dolazi? Ovo je bio NJEGOV ODGOVOR!

Autor:

Sport

19.04.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović posmatrao je duel Lige šampiona između Čelsija i Reala.

MITAR GLEDAO SVOJ NOVI KLUB! Navijači ga PITALI jel dolazi? Ovo je bio NJEGOV ODGOVOR!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Bivši šamion Evrope je protiv aktuelnog vladara Starog kontinenta i definitivno ispao iz iz Lige šampiona, dok su Madriđani i u revanšu na trijumfovali istim rezultatom kao i pre šest dana (2:0).

Iako je stvorio nekoliko prilika u oba meča, Čelsi nije uspeo da postigne gol protiv Anćelotijeve ekipe, što jasno govori da je Plavcima pod hitno neophodan golgeter! Da ironija bude veća, takav što klubu iz Londona treba, nalazio se na tribinama Stamford bridža, a veliki broj navijača navijača domaćeg tima zaustavljalo ga je da bi se fotografisali sa njime!

Pogodili ste, radi se o srpskom golgeteru i rekorderu "orlova" po broju datih pogodaka Aleksandru Mitroviću, koji je iskoristio slobodno vreme i odgledao revanš Lige šampiona (zajedno sa prijateljem Lukom Milivojevićem i decom).

Mitrović je trenutno van stroja zbog suspenzije Premijer lige od osam utakmica, kada je fizički "popričao" sa sudijom utakmice Fulama i Mančester junajteda, pa je poslužio kao kazna za primer drugim fudbalerima koji ulaze u raspravu sa arbitrima.

 

 

Iako je od početka nove godine postigao samo jedan gol, u jesenjoj sezon Mitrogol je blistao sa čak deset pogodaka u dresu Fulama, što je više od bilo kog drugog fudbalera Čelsija.

Plavci su već potrošili 600.000.000 evra na pojačanja, ali će po svemu sudeći morati dobro da se "otvore" za Srbina, ne bi li rešili problem neefikasnosti.

Ovaj transfer mogla bi da ubrza i činjenica da Mitrovićev sin navija za Čelsi, a godinama je stanovnik Londonu. Ako je suditi po onome što na društvenim mrežama pišu navijači koji su ga sreli - i Aleksandar bi želeo da dođe do transfera.

 

 

Podsetimo, Mitrović je član Fulama od leta od zime 2018. godine kada je pomogao Slaviši Jokanoviću da ih uvede u Premijer ligu. Šest meseci kasnije otkupljen je za 25.000.000 evra i od tada je za "kotidžere" dao čak 108 golova na 202 utakmice.

Sada je, ipak, došlo vreme za nove izazove, pa ne bi čudilo da nekadašnji špic Partizana, belgijskog Anderlehta i Njukasla ostane na terenima Premijer lige, kao i u Londonu, ali u plavom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading