HAOS U JUVENTUSU! Žestoka svađa na ivici TUČE: Navijači sve VIDELI i ostali u ŠOKU!

Autor:

Sport

11.04.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego napeto!

HAOS U JUVENTUSU! Žestoka svađa na ivici TUČE: Navijači sve VIDELI i ostali u ŠOKU!

Foto: www.profimedia.rs

Leandro Paredes i Dušan Vlahović

Trener Juventusa Masimilijano Alegri posvađao se juče sa argentinskim fudbalerom Leandrom Paredesom na treningu torinskog kluba, prenosi "Gazeta delo Sport".

Italijanski mediji navode da je trening Juventusa pratilo oko 300 navijača koji su ostali u šoku kada su videli sukobljene strane.

Alegri i Paredes su ušli u žustru raspravu na treningu, a svađu su nastavili u svlačionici torinskog kluba.

 

 

"Gazeta delo Sport" navodi da je Paredes ljut na Alegrija zbog male minutaže u italijanskom klubu. Argentinac je stigao prošle godine u Juventus iz Pari Sen Žermena na pozajmicu do kraja sezone, a odigrao je samo 1.086 minuta u dresu "stare dame".

Italijanski mediji navode da Juventus na kraju sezone ne mora da otkupi ugovor francuskog fudbalera, pošto torinski klub nije uspeo da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona.

Paredes je tokom karijere nastupao za Boku juniors, Kjevo iz Verone, Romu, Empoli, Zenit, Pari Sen Žermen i Juventus, a najbolje partije pružao je u dresu kluba iz Sankt Peterburga gde je na 61 utakmici postigao deset, a namestio 16 pogodaka, kao i tima sa "Parka Prinčeva" za koji je nastupio u 117 navrata.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 52 utakmice na kojima je uspeo da postigne četiri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading