PETRIĆ DONEO DRASTIČNU ODLUKU: Partizan bez jednog od NAJBOLJIH IGRAČA juri prolaz protiv Šerifa! (MOGUĆI SASTAV)

Autor:

Sport

22.02.2023

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana spremio dva iznenađenja Moldavcima.

PETRIĆ DONEO DRASTIČNU ODLUKU: Partizan bez jednog od NAJBOLJIH IGRAČA juri prolaz protiv Šerifa! (MOGUĆI SASTAV)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Bibras Natho i Rikardo Gomeš

Fudbaleri Partizana ugostiće Šerif u revanš meču plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija, a trener crno-belih Gordan Petrić ostaviće van startnih 11 jednog od najboljih igrača. Reč je o izraelskom vezisti Bibrasu Nathu, koji ima problema sa virusom gripa, a njegovo mesto zauzeće Danilo Pantić.

Takođe, u srcu odbrane suspendovanog Igora Vujačića (crveni karton u Kišinjevu) odmeniće Saničanin, a ne mladi Ilić, iako je pružio odličnu partiju u prvom susretu.

"Parni valjak" će nastupiti u formaciji 4-2-3-1, a pošto je odradio suspenziju na poziciju levog beka vraća se Slobodan Urošević.

Projektovani tim Partizana mogao bi da izgleda ovako: Popović – Filipović, Marković, Saničanin, Urošević – Fejsa, Belić – Dijabate, Pantić, Menig – Rikardo.

Republika

Foto: Starsport

Petrić meša karte

Podsetimo, Partizan je nadigrao Šerif minimalnim rezultatom 1:0, golom Rikarda Gomeša, a početak sutrašnje utakmice zakazan je za 18 časova i 45 minuta.

Očekivanja stratega srpskog viceprvaka, kao i defanzivca Aleksandra Filipovića, možete pročitati OVDE, a grobari su najavili protest ispred stadiona "JNA".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading