KRAH DEJANA STANKOVIĆA! Odjurio ka svlačionici u SUZAMA, pa povukao DRASTIČAN potez!

Autor:

Sport

07.02.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sampdorije nije dobro podneo dešavanja na meču protiv Monce.

KRAH DEJANA STANKOVIĆA! Odjurio ka svlačionici u SUZAMA, pa povukao DRASTIČAN potez!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković

Fudbaleri Sampdorije propustili su još jednu priliku da stignu do tri boda.

Đenovljani predvođeni Dejanom Stankovićem odigrali su 2:2 na gostovanju Monci u meču 21. kola Serije A. Posle ravno mesec dana i pet utakmica Sampdorija je konačno uspela da izbegne poraz, ali je sada jednostavno morala do pobede. 

Vodila je četa Dejana Stankovića do samog finiša, a onda, iz penala u 99. minutu, Monca je stigla do izjednačenja!

Po završetku meča srpski stručnjak je doživeo krah. Emotivno je podneo gubitak tri boda, te je prema pisanju italijanskih medija u suzama odjurio ka svlačionici. Na kraju se odlučio da povuče drastičan potez, pa se nije ni pojavio na konferenciji za štampu!

 

 

 

 

 

 

Sampdorija se muči ove sezone i nalazi se na pretposlednjem mestu Serije A sa samo deset osvojenih bodova. Dva manje ima poslednji Kremonese, Verona ima 14 bodova, dok je Specija u bezbednoj zoni kao 17. tim sa 18 bodova.

Kakva je sudbina Dejana Stankovića na klupi tima iz Đenove posle svega ostaje da se vidi, ali teški dani sasvim sigurno slede ovoj ekipi. Već u narednom kolu na svom stadionu dočekaće favorizovani Inter, zatim sledi još jedna utakmica kući, protiv trenutno devetoplasirane Bolonje, a u poslednjem meču u februaru Sampa će gostovati Laciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading