VELEOBRT U "SLUČAJU BAJČETIĆ": FSS saopštio PRAVU ISTINU o asu Liverula!

Autor:

Sport

28.12.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa još uvek nije gotovo.

VELEOBRT U "SLUČAJU BAJČETIĆ": FSS saopštio PRAVU ISTINU o asu Liverula!

Foto: www.profimedia.rs

Perspekttivni fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić

Španci su naveli da je slučaj Stefana Bajčetića gotov, tačnije da će as Liverpula sigurno nastupati za "Crvenu furiju", ali se u Fudbalskom savezu Srbije nadaju preokretu.

Direktor mlađih selekcija Nikola Lazetić izjavio je da srpska "kuća fudbala" pomno prati igrača engleskog velikana i da pčekuje da on zaigra za "Orlove", jer bi tu imao više prostora da pokaže svoje kvalitete.

Oni ni u jednom trenutku nisu zatvorili vrata igranja za reprezentaciju Srbije. I mi se nadamo da će, kada dostigne nivo da igra za A reprezentaciju, izabrati Srbiju. Nastavićemo i dalje da ga pratimo, da pričamo, jer ga izuzetno cenimo kao igrača. Smatramo da je to i naš cilj, ali i njegov interes, jer smo uvereni da će u Srbiji imati više prostora i da će ga sačekati odnos kakav u Španiji možda i ne može da dobije - poručio je Lazetić za "Mozzartsport", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Lazetić jasan - FSS ne odustaje od Bajčetića

Ja i dalje verujem da bi, kada bi došao i obukao taj dres, shvatio da mu je ovde mesto. Ali na kraju će uvek biti njegova želja. Šta je do nas – uradili smo. I radićemo koliko god treba da bismo ga privoleli, ali na kraju – on mora da odluči - podvukao je funkcioner FSS.

Podsetimo da Bajčetić ima tek 18 godina, odigrao je dva meča u dresu "Redsa uz jedan postignut gol, rođen je u Vigu i već je nastupao za mlađe selekcije Španije. Kom' će se carstvu privoleti u seniorskom fudbalu, videćemo kada dođe vreme...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading