DONETA ODLUKA: Poznato za koju državu će NASTUPATI Stefan Bajčetić!

Autor:

Sport

28.12.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makar tako prenosi "Marka".

DONETA ODLUKA: Poznato za koju državu će NASTUPATI Stefan Bajčetić!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić, FK Liverpul

Stefan Bajčetić, mladi vezista Liverpula navodno je obavestio Fudbalski savez Španije  o tome da želi u budućnosti da nastupa za njihovu A selekciju, prenosi španska "Marka".

Bajčetić je do sada  već upisao tri nastupa za ekipu igrača do 18 godina, a bio je pozvan i za godinu dana starije, ali je morao da napusti kamp zbog povrede, a čini se da je prelomio da i u budućnosti nastavi da igra za ovu selekciju.

Stefan Bajčetić je rođen i odrastao u Vigu, gde je do 16. godine trenirao fudbal u Selti iz koje je decembra 2020. prešao u Liverpul. Letos je prošao kompletne pripreme sa prvim timom "Redsa", a tokom septembarskog duela Lige šampiona sa Ajaksom Jirgen Klop mu je pružio priliku da debituje za slavni klub.

Foto: Profimedia

Stefan Bajčetić i Dušan Tadić

U Premijer ligi je debitovao na meču sa Bornmutom, sakupio je još tri nastupa za Liverpul nakon toga, a čini se da se tokom pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru Bajčetić dodatno nametnuo nemačkom treneru, pa je zaslužio da se nađe u startnoj postavi derbija sa Mančester Sitijem u Liga kupu, a u ponedeljak je protiv Aston Vile u Premijer ligi upisao i svoj prvi gol za Liverpul.

Nakon tog pogotka, Bajčetić je dospeo u žižu svetske javnosti, a zatim se pokrenula i priča oko toga za koju će državu nastupati, jer mu je tata iz Srbije, a majka iz Španije. Sada se čini da će to biti država sa zaapda Evrope, ali svakako da  pisanja "Marke" treba uzeti sa rezervom.

Mladi igrač je ponikao u Selti iz Viga, odakle je prešao u Liverpul, sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading