SRBIJA OSTAJE BEZ VELIKOG TALENTA? Evo ko "Orlovima" KRADE Bajčetića!

Autor:

Sport

27.12.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su šanse da će Srbija ostati bez sjajnog veziste.

SRBIJA OSTAJE BEZ VELIKOG TALENTA? Evo ko "Orlovima" KRADE Bajčetića!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić, FK Liverpul

Stefan Bajčetić, mladi fudbaler Liverpula, dospeo je juče u žižu svetske javnosti, nakon što je bio strelac trećeg gola za Liverpul u pobedi "Redsa" na gostovanju Aston Vili rezultatom 3:1.

Sada se ponovo pokrenulo priča o državljanstvu Bajčetića, koji ima i španske i srpske korene, s obzirom da mu je otac Srbin, a majka Španjolka. Ipak, čini se da je mladi igrač bliži dresu "Crvene furije".

Prema pisanju "Marke", u Španiji su ubeđeni da će Bajčetić igrati za njihovu selekciju, a kao razlog navode to što su pronašli trenera kojem on bezgranično veruje, kojeg mnogo poštuje i čije savete upija. Radi se o treneru koji se zove Pablo Amo, stručnjaku koji je Stefanu Bajčetiću pružio priliku da debituje za omladinsku reprezentaciju "Crvene furije", u septembru 2021. godine.

Foto: Profimedia

Stefan Bajčetić i Dušan Tadić

Ono što brine sve u Fudbalskom savezu Srbije koji pokušava na sve načine da privoli Stefana Bajčetića da igra za Srbiju jeste činjenica da je Pablo Amo nedavno prebačen u stručni štab A reprezentacije Španije. On je postao jedan od pomoćnika novog selektora Luisa de la Fuentea, a čini se sa samo jednim ciljem, da Stefana Bajčetića privoli da uskoro debituje za Španiju.

Videćemo da li će Srbija uspeti da isparira Špancima, ali ni reči njegovog oca Srđana ne ulivaju nadu.

- Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa  - istakao je Srđan Bajčetić.

Bajčetić je rođen 22. oktobra 2004. godine, a u Liverpul je stigao iz mlađih kategorija Selte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading