DA LI ĆE BAJČETIĆ IGRATI ZA SRBIJU? Oglasio se otac igrača Liverpula i OTKLONIO sve dileme!

Autor:

Sport

27.12.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da bi ovakav fudbaler značio "orlovima".

DA LI ĆE BAJČETIĆ IGRATI ZA SRBIJU? Oglasio se otac igrača Liverpula i OTKLONIO sve dileme!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić, FK Liverpul

Fudbalsko čudo od deteta stvara se u Liverpulu, a može da igra i za reprezentaciju Srbije.

Stefan Bajčetić oduševio je sve na Ostrvu na meču protiv Aston Vile kada je ušao u igru u 79. minutu, a samo dva minuta kasnije pogodio za 3:1, a njegov otac Srđan, bivši fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Selte, Brage i Dalijena, za špansku "Marku" otkrio je za koju reprezentaciju sin planira da mu igra.

Stefan je u Španiji rođen i odgojen. Ima čvršće veze sa Španijom nego sa Srbijom. Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti, ali ta odluka nije doneta iz interesa  - istakao je Srđan Bajčetić.

Stefan je detinjstvo proveo u Španiji gde je njegov otac oženio Paulu Estaves dok je igrao za Seltu. Zbog toga Bajčetić junior daleko više "oseća" Španiju kao svoju zemlju, a već je imao priliku da nastupa za mlađe kategorije "crvene furije" i za U18 selekciju odigrao je tri meča. Nema sumnje da će uskoro dobiti i poziv da zaigra za mladu, jer Španci smatraju da je budućnost A tima. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić protiv Aston Vile

Fudbalski savez Srbije pokušava da ga privoli u svoje redove, ali je jasno da ih čeka pakleno teška i skoro nemoguća misija. Govorio je Stefanov otac Srđan i o aktuelnoj situaciji u Liverpulu.

Niko nije očekivao da ovako brzo napreduje. Iznenadili smo se kad je letos otišao na pripreme prvog tima i kad je nastavio da trenira sa seniorima. Debi za Liverpul predstavljao je veliki iskorak. Ipak Liverpul ima nebrojeno dečaka poniklih u klubu, mnogi od njih debituju za prvi tim, a posle toga ne uspeju da se zadrže - dodao je Srđan Bajčetić.

Stefan je predstavljen kao štoper po dolasku na "Enfild", na toj poziciji je i igrao za mladi tim. Ali, Klop ga je letos na turneji po Aziji prekomandovao na sredinu terena, gde ga je koristio skoro svaki put kad bi mu dao šansu ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading