PIKSI NAPUŠTA SRBIJU? Evo ko će biti selektor u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

26.12.2022

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema.

PIKSI NAPUŠTA SRBIJU? Evo ko će biti selektor u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije doživeli su katastrofu na Svetskom prvenstvu u Kataru, koje su završili već u grupnoj fazi.

Nakon Mundijala dosta se pričalo o statusu selektora Dragana Stojkovića Piksija

Spominjalo se da bi on mogao da napusti kormilo reprezentacije. Ipak, to se neće dogoditi, otkrio je Stevan Dika Stojanović.

Republika

Foto: FSS

Stevan Dika Stojanović

- I sada se priča da će Piksi možda da ode. Međutim, on je izašao pred medije posle Mundijala i rekao - nastavljam sa radom. Ne verujem da je hteo u bilo kom trenutku da podnese ostavku, jer nije takav tip. Ne bi ostavio reprezentaciju na cedilu. On se ne predaje i neće ostaviti nedovršen posao. Spremamo se za mart, za utakmice sa Litvanijom i Crnom Gorom u kvalifikacijama za sledeće EP. Piksi će raditi svoj deo posla, ma ko da bude došao na čelo FSS. On da je hteo da ode, mogao je posle kvalifikacija. Međutim, ostaće do kraja ugovora, dakle do decembra 2023. godine. Da li će onda produžiti ugovor ili će otići, to ne znam - rekao je direktor reprezentacije Srbije za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (51)

Loading
Džonko

26.12.2022 20:24

Zašto bi otišao..?? Uterao je velik novac u FSS samim plasmanom na SP... To što se u Kataru odigralo, posle dosta pehova u igračkom kadru, nije katastrofa kao što mnooogi insistiraju... Italija nije ni otišla, a Evro prvak, uspale Nemačka, Belgija itd pa nikom ništa... Život ide dalje, fudbal je specifičn sport, sa mnooogoo inprovizacije i trenutne forme, nije kao košarka, odgojka, rukomet koji se igraju rukama i na manjem prostoru itd... Ako komentarišete fudbal moorate znati i fiziologiju, psihologiju itd.. Naročito novinari koji se u SVEE RAZUMEJU...

Odgovori 38 30
Boki

27.12.2022 08:48

@Džonko - Nemaš ti majstore pojma o fiziologiji, psihologiji a naročito o mentalnom sklopu nas Srba.

Vladimir

27.12.2022 11:48

@Džonko - Piksi ti li si....i proveri tastaturu izgleda da se zaglavi na "o"...i na "e"...

Sanja

27.12.2022 12:52

@Džonko - Bravo za komentar..... Piksi je legenda fudbala, on najbolje zna sta je dobro za te igrace.... Posle Sinise kao selektora jedino je on napravio red u reprezentaciji.... mora da se zna ko kosa a ko vodu nosi...

Odgovori 7 12