KLOP: Grujić nam već nedostaje

Autor:

Sport

21.01.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop očekuje da i Marko Grujić i klub sa "Enfilda" profitiraju od pozajmice Srbina Kardifu.

Marko Grujić

Grujić je pozajmljen Kardifu do kraja tekuće sezone, a uprava Redsa je uradila sve kako bi što više odbila od te pozajmice, odnosno kako bi Srbin stekao što više iskustva. 

Mladi srpski reprezentativac debitovao je kao starter u remiju protiv Šefild Vensdeja u poslednjem meču 28. kola Čempionšipa.

- Već nam nedostaje na treninzima jer je fantastično napredovao. Zbog kvaliteta tima koji imamo dešavalo se često da ne bude u sastavu. To nije baš lepo i zato mu treba tih 20 utakmica u Čempionšipu. Stvarno sam srećan zbog njega - kazao je Klop i dodao:

- Dugo smo razgovarali o tome i znam da je jedva dočekao. On želi da bude igrač Liverpula, a to želim i ja. U Kardifu ima priliku da igra. Teška je liga i to svi znamo. Oni su u dobroj poziciji, možda će igrati i plej-pf što će biti veliko iskustvo za njega. Bila je to dobra odluka.

Kardif je treći na tabeli Čempionšipa sa 51 bodom, dva manje od drugoplasiranog Derbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading