Francuski novinar izmenio istoriju fudbala: Jedan od najboljih igrača sveta jeste Zajid Aldid Al Jazid - evo i DOKAZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, ali zahvaljujući francuskom novinaru može se postaviti pitanje, da li je on zaista on!

Francuski novinar izmenio istoriju fudbala: Jedan od najboljih igrača sveta jeste Zajid Aldid Al Jazid - evo i DOKAZA! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Federico Buffa

Francuski novinar Federiko Bufa uzdrmao je fudbalski svet tvrdnjom da Zinedin Zidan, nije Zinedin Zidan.

Bufa je gostujući na jednoj francuskoj televiziji istakao da je Zidanova majka Malika domaćica, dok je otac Smail bio magacioner, a da je zapravo prave ime Zinedina ZidanaZajid Aldid Al Jazid.

I ranije se polemisalo o poreklu i imenu nekadašnjeg francuskog reprezentativca, a tada je Zinedin Zidan, tim povodom izjavio:

- Imam afinitet prema arapskom svetu. Imam to u krvi, preko roditelja. Veoma sam ponosan što sam Francuz, ali sam veoma i ponosan na svoje korene i raznolikost.

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

 

Zinedin Zidan, ili Zajid Aldid Al Jazi? U svakom slučaju u pitanju je jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre.

Pedesetogodišnji trener tokom svoje igračke karijere nastupao je za Kan, Bordo, Juventus i Real Madrid. Kada je reč o trenerskoj karijeri, do sada je sedeo jedino na klupi madridskog Reala, a od kreja prethodne sezone pominje se kao potencijalni trener francuskog PSŽ-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading